Groei je bedrijf online

Eelkje Visser - Profile
  • Eelkje Visser
  • info@awesomenoord.com
  • 00 31 39647165

Neem contact op

Over mij

Digitaal Agency Awesome Noord is gevestigd bij de NDSM-werf in Amsterdam. Deze voormalige scheepswerf is een creatieve en energieke plek en is een constante bron van inspiratie. 

Tijdens mijn loopbaan in de modebranche heb ik veel sales ervaring opgedaan. Hierna ben ik terug naar school gegaan om IT te gaan studeren. Na jaren werken op de IT-afdelingen van grote corporates heb ik besloten dat ik een impact wil maken op de doelen van gepassioneerde ondernemers en ze te helpen hun bedrijf online te laten groeien.
 
Met 15 jaar commerciele ervaring en de laatste trends op het gebied van online marketing help ik je jouw klantenbase uit te breiden en je merk te vergroten. Samen met mijn up-to-date technische kennis maak ik een website met een hoge conversie. Met een goede marketing strategy en een professionele website geef je jouw klanten een omni-channel ervaring en vergroot jij je omzet.
Samen met mijn klanten stel ik de goals vast, monitoren we de data en blijven we verbeteren. Zodat zelfs met een beperkt budget jouw bedrijfsdoelen gehaald kunnen worden.

Vind me hier

Sluit Menu
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch