fbpx
7 Tips voor een Succesvolle Landingspagina

7 Tips voor een Succesvolle Landingspagina

Als je bezoekers naar je website hebt weten te krijgen, dan wil je natuurlijk een landingspagina die effectief is. Hieronder 7 tips voor een succesvolle landingspagina die je business online laat groeien.

1. Value propositie in je header

De gemiddelde aandachtspanne van een website bezoeker is die van een goudvis, maximaal 9 seconden. Je wilt dat je bezoeker meteen weet wat de waarde is die jouw product of service gaat leveren en niet gelijk wegklikt.

2.  Focus op beeld

Geef de bezoeker een afbeelding om op te focussen. Alleen tekst is saai en het aloude gezegde blijft waar: a picture says more than a thousand words.

3. Maak je features en voordelen duidelijk

Natuurlijk moet je de kenmerken van je product of service uitleggen. Maar het is vooral belangrijk om de voordelen duidelijk te maken. Welk probleem van je klant ga jij oplossen?

4. Eén krachtige call-to-action

Nadat je in een krachtige header en paragraaf de voordelen hebt uitgelegd, is het tijd voor actie. Maak duidelijk wat je wilt dat je potentiele klant gaat doen. Iets bestellen? Een afspraak inplannen? Zich inschrijven? Maak het zo simpel mogelijk.

5. Verwerkt reviews en social proof

Reviews en social proof geven je merk betrouwbaarheid. Verwerk deze dus op je landingspagina zodat je prospect ziet hoe andere tevreden klanten over je denken.

6. Geef een garantie

Neem de laatste twijfel weg door een garantie te geven dat je klant zijn geld terug krijgt als hij niet tevreden is. Een ontevreden klant wil je toch zo snel en simpel mogelijk weer tevreden krijgen? Laat zien dat je de beste customer service hebt.

7. Gebruik Story Telling

Een goed verhaal is al sinds het begin van marketing het meest effectieve middel. Niet voor niets dat soaps op tv zo populair zijn. Zorg ervoor dat je een duidelijk, persoonlijk en sterk verhaal hebt rondom je product of service waar mensen zich mee kunnen identificeren. 

Heb je hulp nodig bij het maken van je eigen succesvolle landingspagina? 

Neem dan nu contact op!

 
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Sluit Menu