fbpx
6 Tips voor On-Page Zoekmachine Optimalisatie

6 Tips voor On-Page Zoekmachine Optimalisatie

Wat is On-Page zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO) eigenlijk? 

On-Page Zoekmachine optimalisatie is specifiek de methode waarbij je alle online content, of het nu een blog post, landingspagina of een recept is, op je website optimaliseert om zo hoog mogelijk te eindigen in de zoekresultaten. 

Hieronder 6 tips waarmee je jouw website pagina kunt optimaliseren:

1. Voeg Social Share knoppen toe

Maak het zo gemakkelijk mogelijk om je artikel te delen. Als meer mensen je artikel zien, verhoogt dit de kans op verkeer naar je website. 

2. Optimaliseer de snelheid van je website

Performance en snelheid zijn van cruciaal belang voor On Page optimalisatie. Google ziet deze factoren als ranking factor en bezoekers verwachten dat je pagina in minder dan 2 seconde laadt.

3. Snippet optimalisatie

Zorg ervoor dat je pagina-titel, je slug en de meta omschrijving helemaal top zijn. De beste en correcte omschrijving van je content in de zoekresultaten verhoogt de kans dat iemand jouw pagina gaat bezoeken.

4. Content optimalisatie

Je tekst moet makkelijk te lezen zijn, je schrijft om waarde te creëren voor je bezoeker en niet voor Google. Geen key-word stuffing maar gebruik synoniemen.

5. Linkbuilding

Google ziet interne en externe links naar je pagina als een ranking factor. Zorg ervoor dat je van en naar relevante andere artikelen (ook binnen je eigen website) en andere websites linked.

6. Mobiele optimalisatie

Meer dan 80% van de zoekopdrachten wordt via een mobiele telefoon gedaan. Zorg dat je website er op alle devices goed uitziet en makkelijk te navigeren is.

Mocht je willen weten hoe ik je kan helpen bij zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf kijk dan op https://www.awesomenoord.com of neem contact op.

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Sluit Menu